LAZER EPİLASYON İLE VAKİT KAYIPLARINA SON

8 Haz

İnsan vücudu, kimyasal ve fiziksel yapılardan oluşmuş mükemmel denilebilecek şekilde çalışan sistemler bütünüdür. Ancak, bazen çeşitli sebeplerle bu sistemde anormal durumlar ortaya çıkabilmektedir. Bu durumlardan bir tanesi de kadınların korkulu rüyası hirsutizmdir. Erkek tipi kıllanma anlamına gelen bu hastalık vücutta androjen fazlalığı veya kılların androjene karşı fazla duyarlılığı sonucu ortaya çıkmaktadır.
lazer epilasyon bu anlamda kadınların kurtarıcısı pozisyonundadır. Gözle görülmeyen lazer ışınlarının kıl olan bölgelere uygulanarak kıl kökünün tamamen yok edilmesi yöntemine dayanan lazer epilasyonu özellikle son on beş yıldır çok tercih edilmektedir.

Hirsutizmin daha ağır tüylenme durumu ise virilizdir. Burada daha ağır ve şiddetli bir hormonal bozukluktan söz edilmektedir. Lazer epilasyon bu durumda en çok tercih edilen epilasyon yöntemidir. Tedavide ayrıca pek çok uzman tarafından görüş alınmalıdır.

Fiziksel görünümünden muzdarip kadınlarda ruhsal bozukluklar görülmesi gayet olağandır. Bu sebeple bu aşırı kıllanmadan lazer epilasyon ile değil de klasik yöntemlerle geçici olarak kurtulmak, kişileri her seferinde uğraştırmakta, vakit kaybı yaratmakta ve bu süreç her tekrarlandığında kişiyi mutsuz etmektedir.

Lazer epilasyonda durum farklıdır. Hormonal durum, yaş, cilt rengi, kıl rengi durumuna göre tedavi süreleri değişse de sonuçta lazer epilasyon ile kıllar tamamen yok olur ya da gelişiminde ciddi azalmalar meydana gelir. Detaylı bilgi için lütfen şu siteyi ziyaret ediniz:
http://www.lazerline.com.tr

Yorum bırakın